Get to know your library in library presentations!

Guidance in library use is organized for students in the beginning of their studies. The students will get to know the services and premises of the library, as well as Kaisla database. Please reserve 30-60 min for the guidance.

Teacher/tutor: do make an appointment for library presentation at the lending service

Library presentations are organized for all customers and visitors of the library. Welcome!

Kemin oppimiskeskus

Kemin oppimiskeskus tarjoaa kirjastopalveluja sosiaalialan toimipisteessä Sauvo-talossa Kemin Valtakadulla.

Yhteystiedot

Valtakatu 22, 94100 Kemi, puh. 010 383 5398 tai 040-542 5406, faksi 016-251 147, kirjasto.kemispostipääte_tokem_fi_www.gifHenkilökunta.

Kartta

Aukioloajat

Maanantai – tiistai klo 9 - 18
Keskiviikko – torstai klo 9 - 16
Perjantai klo 9 - 15

Poikkeavista aukioloajoista tiedotetaan kirjastossa sekä kirjaston www-sivuilla kohdassa Uutisia.

Kokoelmat

Kemin oppimiskeskuksen kokoelmat painottuvat sosiaalipolitiikkaan, yhteiskunta- ja kasvatustieteisiin sekä liiketalouteen, matkailuun ja talouselämään. Kokoelmista löytyvät myös Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun henkilöstön julkaisut sekä ammattikorkeakoulua koskeva aineisto.

Eri alojen elektroniset kokoelmat ovat käytettävissäsi kirjastossa tai kotikoneelta.

Tilat ja laitteet

Oppimiskeskuksen avarat ja valoisat tilat tarjoavat viihtyisän ympäristön itsenäiseen työskentelyyn, lehtien lukemiseen ja ryhmätöihin.

Käytössäsi on 44 työasemaa, 5 tulostinta ja 3 skanneria. Oppimiskeskuksessa on mustavalko- ja värikopiokone. Lainaamiseen voit käyttää lainausautomaattia.

Kemin oppimiskeskuksesta lainataan kannettavia tietokoneita (5 kpl) omille opiskelijoille. Kannettavien lainaamisesta voit kysyä oppimiskeskuksen henkilökunnalta.

Neuvonta ja tiedonhaun opastus

Kirjaston asiakaspalvelusta voit kysyä neuvoa kirjaston käyttöön ja lainaamiseen liittyvistä asioista.

Kirjaston henkilökunta auttaa myös tiedonhankinnassa. Oppimiskeskuksessa on informaatikko, joka opastaa tarvittaessa tiedonhankinnassa ja tiedonlähteiden käytössä. Informaatikolle voit jättää myös tiedonhakupyyntöjä.

Kirjasto on mukana toimipisteen tiedonhankinnan opetuksessa. Lisätietoja opetuksesta saat informaatikolta. Katso myös Tiedonhankinnan opetus .

Kemin oppimiskeskuksessa järjestetään viikoittain tiedonhaun opastusta. Opastukseen ei tarvitse varata aikaa erikseen. Kysy opastusajankohtia kirjastosta tai seuraa kirjaston ilmoittelua!